Ko je trenutno na forumu
Imamo 3 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 3 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 182 dana Uto Okt 22, 2024 7:26 am
Peugeot 206 1.6 16v
4 posters
Strana 1 od 1
Peugeot 206 1.6 16v
Pozdrav svima! Kao sto naslov kaze, posedujem Peugeot 1.6 16v. Auto je 2002. godiste, crne boje, sa benzinskim motorom 1600 kubika i 109 konja. O tom motoru ne treba nista posebno reci, pouzdan je, dobro podnosi TNG i uz propisno odrzavanje moze da predje dosta. U autu je ugradjen uredjaj za TNG BRC, i mogu slobodno da kazem da ovaj motor dosta dobro podnosi voznju na TNG. Limarijski u solidnom stanju, ima posledica gradske voznje, ali nista strasno. Napred je na par mesta ispucala hauba, videcu to da sredim.
Auto je u XS paketu opreme, tako da u odnosu na standardni model poseduje:
-Siroka prednja krila
-Siri i dublji prednji branik
-Siroki zadnji branik
-Tonirana stakla
-Kadice sedista
-merac temperature ulja
-board komputer
-klimu(manuelnu u mom primerku)
- 15 alu felne
Od delova koji su naknadno ugradjeni, izdvojio bih:
-Eibach pro kit opruge
-Torzija od 306 GTI, ojacana.
-Sportski amortizeri ( ne znam marku)
-20 mm distancere
Supersprint izduv (original, nije samo zadnji lonac sa buvljaka )
-kn panelni filter, koji je zamenjen papirnim.
-Angel eyes farove sa projektorima
-Xenon 4300 k
Na autu su 195/50/15 Tigar Hitris gume, koje su pri kraju . Na satu je trenutno oko 227 000 km. Poznajem prethodna 3 vlasnika auta, recimo od nekih 150 000 km, tako da je to bio jedan od faktora zasto sam uzeo bas ovaj primerak. Imam servisnu knjizicu od te kilometraze, tako da znam sta je sve radjeno, i sta eventualno sledi. Neki moji utisci o autu :
Od pozitivnih strana, najvise bih izdvojio motor koji u ovako laganoj karoseriji dosta dobro ide, i sa lakocom dolazi do nekih 170km/h. Medjuubrzanja su za moje potrebe bas dobra, tako da prilikom preticanja bas nema problema. Prva i druga brzina su malo duze nego sto bih voleo, ali recimo da sam zadovoljan kako su upareni motor i menjac. Jos jedna pozitivna strana kod ovog auta je lezanje u krivini. Zbog svih aftermarket delova, bas dobro drzi. Testirao sam ga vise puta po zahtevnih deonicama , nigde mi nije pobegao. Volan je direktan, nigde nista ne trese i ne bezi u stranu.
Potrosnja: Normalne magistralne voznje trosi od 6.5-7l. Sto se tice grada, potrosnja je 10l. Sve mereno metodom cep-cep. Board laze 10-ak procenata jer pokazuje potrosnju benzina.
Negativne strane: Za sad sam ih nasao par, ako budem nesto primecivao pisacu .Najveca mana ovog auta je menjac. Jednostavno je preslab za TU5JP4, radi na samoj granici izdrzljivosti. ( Deklairasan je da trpi do 150 Nm momenta, a ovaj motor ima 147 Nm). Takodje rucica menjaca nema bas najsrecniji hod, dosta zapinje. Moram da napomenem da sam vec menjao menjac, prosli je zakovao skroz zbog lezajeva. Tom prilikom je stavljen nov set kvacila.
Ventilacioni otvori su loseg kvaliteta, i one plastike za usmeravanje vazduha su bile iscupane, to sam odmah napravio. Takodje rucica migavca zna da brlja, da nece da se vrati, ili da ne ukljucuje migavac. Stigla je nova, ceka lepse vreme za ugradnju. Jos jedna negativna strana ovog auta je mali prostor, mada je to vise subjektivna stvar.
- Ovo je snimak izduva dok je jos bio u vlasnistvu mog druga. I sada je ovako.
To je to u principu, nadam se da sam objektivno predstavio auto. Ako imate nekih pitanja, tu sam.
Postavicu par starijih slika, cekam da se prolepsa vreme pa cu ubaciti nove.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Auto je u XS paketu opreme, tako da u odnosu na standardni model poseduje:
-Siroka prednja krila
-Siri i dublji prednji branik
-Siroki zadnji branik
-Tonirana stakla
-Kadice sedista
-merac temperature ulja
-board komputer
-klimu(manuelnu u mom primerku)
- 15 alu felne
Od delova koji su naknadno ugradjeni, izdvojio bih:
-Eibach pro kit opruge
-Torzija od 306 GTI, ojacana.
-Sportski amortizeri ( ne znam marku)
-20 mm distancere
Supersprint izduv (original, nije samo zadnji lonac sa buvljaka )
-kn panelni filter, koji je zamenjen papirnim.
-Angel eyes farove sa projektorima
-Xenon 4300 k
Na autu su 195/50/15 Tigar Hitris gume, koje su pri kraju . Na satu je trenutno oko 227 000 km. Poznajem prethodna 3 vlasnika auta, recimo od nekih 150 000 km, tako da je to bio jedan od faktora zasto sam uzeo bas ovaj primerak. Imam servisnu knjizicu od te kilometraze, tako da znam sta je sve radjeno, i sta eventualno sledi. Neki moji utisci o autu :
Od pozitivnih strana, najvise bih izdvojio motor koji u ovako laganoj karoseriji dosta dobro ide, i sa lakocom dolazi do nekih 170km/h. Medjuubrzanja su za moje potrebe bas dobra, tako da prilikom preticanja bas nema problema. Prva i druga brzina su malo duze nego sto bih voleo, ali recimo da sam zadovoljan kako su upareni motor i menjac. Jos jedna pozitivna strana kod ovog auta je lezanje u krivini. Zbog svih aftermarket delova, bas dobro drzi. Testirao sam ga vise puta po zahtevnih deonicama , nigde mi nije pobegao. Volan je direktan, nigde nista ne trese i ne bezi u stranu.
Potrosnja: Normalne magistralne voznje trosi od 6.5-7l. Sto se tice grada, potrosnja je 10l. Sve mereno metodom cep-cep. Board laze 10-ak procenata jer pokazuje potrosnju benzina.
Negativne strane: Za sad sam ih nasao par, ako budem nesto primecivao pisacu .Najveca mana ovog auta je menjac. Jednostavno je preslab za TU5JP4, radi na samoj granici izdrzljivosti. ( Deklairasan je da trpi do 150 Nm momenta, a ovaj motor ima 147 Nm). Takodje rucica menjaca nema bas najsrecniji hod, dosta zapinje. Moram da napomenem da sam vec menjao menjac, prosli je zakovao skroz zbog lezajeva. Tom prilikom je stavljen nov set kvacila.
Ventilacioni otvori su loseg kvaliteta, i one plastike za usmeravanje vazduha su bile iscupane, to sam odmah napravio. Takodje rucica migavca zna da brlja, da nece da se vrati, ili da ne ukljucuje migavac. Stigla je nova, ceka lepse vreme za ugradnju. Jos jedna negativna strana ovog auta je mali prostor, mada je to vise subjektivna stvar.
- Ovo je snimak izduva dok je jos bio u vlasnistvu mog druga. I sada je ovako.
To je to u principu, nadam se da sam objektivno predstavio auto. Ako imate nekih pitanja, tu sam.
Postavicu par starijih slika, cekam da se prolepsa vreme pa cu ubaciti nove.
[You must be registered and logged in to see this link.]
markoue- Posts : 9
Re: Peugeot 206 1.6 16v
Ovako na snimku jako lepo izgleda, svidjaju mi se felne, po meni jedne od najlepših za 206-icu
cdusan- Vip
Odličan .Motor 110 ks je taman za njega .
Svaka čast na predstavljanju i opisu moram još jednom da pročitam da bi mogao nešto da pitam.
Samo malo smanji slike ako te ne mrzi ako ne ja ću kad nadjem vremena.
Svaka čast na predstavljanju i opisu moram još jednom da pročitam da bi mogao nešto da pitam.
Samo malo smanji slike ako te ne mrzi ako ne ja ću kad nadjem vremena.
Hvala vam Oko slika sam se mucio, prvo sam hteo na postimg, ali nesto server nije radio. Mozes li da mi objasnis kako da smanjim slike, nisam se bas snasao?
Baš mi se svidja, opasno izgleda
cdusan- Vip
Auto je na prodaju. Ako znate nekoga ko traga za 206-icom prosledite. Uradjen je nov set kvacila pre 7000km, tek registrovan pre 15 dana.
Link ka oglasu: [You must be registered and logged in to see this link.]
Link ka oglasu: [You must be registered and logged in to see this link.]
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu